Glem husarbejde og rengør huset
Som et velrenommeret, professionelt rengøringspersonale kan vi jævnligt og regelmæssigt rengøre dit hus. Bestil din regelmæssige og perfekte bolig rengøring. Vælg den bedste rengøringsservice i København og nyd din fritid
* Rengøring af alle værelser: Â Overfladebelægning, polering af spejle, tømning og udskiftning af skraldespand, gulvvask, støbning af forme.
* Badeværelsesfaciliteter: til rådighed Vask alle ledige overflader, rengør brusekabinen og / eller badet, vasker toilettet, rengør og poler spejle, vasker gulvet, tømmer affaldet.
* Køkken: Â Vask og aftørring af alle overflader, komfurer, mikrobølgeovn mv. rengøres. Tøm og flush skraldespand med støvsugning og gulvvask. Bemærk venligst at den interne rengøring af ovnen ikke er inkluderet, men tilføjes mod et tillægsgebyr på anmodning.
* Stuen sprøjt: Sprøjtning af alle eksisterende overflader, tørring af alle møbler, tømning af skraldespand, gulvvask, sletning af forme.
* På forespørgsel: indvendig Rengøring af vinduet indefra, samling i garderobeskabet, arrangering af tøj i vandplanter, fodring af din kat / hund, vaskning og fremstilling af jerntøj